Nicoleta Oancea feat Matteo – Insomnie (single nou si videoclip)

Inceputul de primavara ii surprinde pe Nicoleta Oancea si Matteo lansand cel mai nou single “Insomnie” care aparent are un mesaj trist, dar beat-ul este energic si dinamic.
matteo 2
Piesa exprima regretele unei relatii esuate pe care doi fosti indragostiti nu o pot uita, dar si sacrificiile pe care ar fi dispusi sa le faca cei doi pentru a fi din nou unul in viata celuilalt. Insomnia este cea care ii face pe protagonistii povestii de dragoste sa rememoreze momentele frumoase din trecut.

Nicoleta Oancea este o artista foarte talentata cu multa experienta pe piata muzicala care a avut numeroase colaborari cu artisti ca Smiley, Connect-R sau Tibi Scobiola.
“Am lucrat cu foarte mult drag la aceasta piesa si am pus mult suflet. A iesit exact cum mi-am dorit si imi doresc sa dansam impreuna toata vara pe ritmurile piesei “Insomnie””, a declarat Nicoleta.

loading...
Matteo spune ca “ma bucur de aceasta colaborare cu Nicoleta pe care o stiu de mult timp si mai stiu ca este si foarte talentata. Este o piesa care te pune in miscare si are un vibe care iti da o energie aparte. ”
Piesa “Insomnie” este compusa de Matteo, Razvan Mihaila, Nicoleta Oancea, Nicolae Stan, Radu Gabriela Baisan, iar textul este scris de Matteo si Nicoleta Oancea, videoclipul fiind produs de Bogdan Daragiu

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro