Vica Blochina cea fierbinte! Pozele astea te vor face sa uiti de frig si ploaie

Dupa aproape o saptamana petrecuta la detoxifiere, in Turcia, Vica Blochina a iesit la plaja fara nicio grija. Stia, se pare, ca programul a dat rezultate si si-a etalat formele fara sa se mai gandeasca la celulita sau piei cazute.
vica blochina
Suc dimineata, suc si zeama de legume la pranz, suc si iar suc seara si a doua zi de la capat. Doar cu asta s-a hranit lituanianca o saptamana si calvarul inca nu s-a incheiat. Dar ce conteaza? Atata timp cat cura da roade, totul e feerie.

loading...
Plecata in Turcia cu cateva kilograme in plus strategic pozitionate pe coapse si fese, blonda a scapat de ele in timp record. A topit trei kilograme din prima si imediat au inceput sa se vada si rezultatele la nivelul epidermei.

Cu pielea intinsa si celulita topita, in a saptea zi de detox, Vica s-a etalat la plaja in toata splendoarea ei. Si, cu aceasta ocazie a facut si o sedinta foto ad-hoc, fata-verso, numai buna sa incalzeasca inimile admiratorilor zgribuliti de frigul din tara.

Si, asa fierbinte, lituanianca a luat soarele turcesc in piept si s-a rasfatat cu cateva iesiri la plaja, pe malul Mediteranei.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro