ALINA EREMIA e de nerecunoscut! Jurata din „Next Star“ a iesit din casa nemachiata

Jurata din emisiunea „Next star“ nu mai seamana cu cea prezenta pe micul ecran, insa nu stim carui fapt se datoreaza schimbarea – inspre rau, spunem noi, prin care Alina Eremia pare sa treaca.
alina eremia 2
Daca are sau nu o perioada mai dificila, nu putem sti, insa Alina Eremia, cea care alaturi de Pepe si CRBL jurizeaza emisiunea „Next star“, nu mai seamana cu blonda zambareata care apare de obicei pe sticla. Spunem asta pentru ca artista Alina Eremia pare sa nu doarma noptile prea bine sau deloc, din cauza faptului ca are cearcane in jurul ochilor. Paparazzi a fotografiat-o pe cantareata in momentul in care mergea sa se intalneasca cu o prietena, intr-un restaurant din Capitala.

loading...
In dupa-amiaza de luni, Alina Eremia parea sa nu fi insistat la capitolul machiaj prea tare, pentru ca pe langa faptul ca parea adancita in propriile ganduri, pe fata putea sa i se citeasca si oboseala, din pricina „dungilor“ din jurul ochilor. In momentul in care a coborat din masina sa, cantareata nu parea sa fie atenta la nimic din jurul sau, tinand privirea in pamant.

Alina Eremia e singura femeie jurat din emisiunea „Next star“, transmisa de Antena 1, iar unul dintre colegii sai de emisiune e Dorian Popa, alaturi de care a jucat si-n serialul „Pariu cu viata“.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro