Antonia – Vorbeste lumea (LIVE @ Europa Fm)

Antonia a dezvaluit, astazi, la Europa FM, in emisiunea „Desteptarea” cu Vlad Petreanu si George Zafiu ca destinatia ei preferata de vacanta este Capitala Frantei, Parisul. Frumoasa artista spune ca n-a fost niciodata in Grecia, una dintre destinatiile de top preferate de romani pentru concediile din timpul verii, dar povesteste cu placere despre vacanta ei in Barbados. „ Imi place sa fac plaja dar nu rezist mult, mai mult de o ora nu stau. In Barbados am fost o data si a fost foarte frumos! Cel mai mult imi place insa la Paris”, a spus Antonia.
antonia 3
Artista a cantat live, in aceasta dimineata, in Garajul Europa FM noul sau single „Vorbeste lumea”, piesa compusa de iubitul sau Alex Velea impreuna cu Rashid. Versurile sunt inspirate din viata ei, dar Antonia spune ca in aceasta piesa ne putem regasi cu totii. „Este o piesa putin mai diferita, cred ca toata lumea se regaseste in piesa asta. In viata tuturor exista si persoane care te barfesc”, a spus Antonia.

loading...
Artista a marturisit ca viseaza sa cante la Madison Square Garden, desi recunoaste ca inca nu a fost acolo la niciun concert. Ea a povestit, insa, ca atunci cand se afla in Statele Unite a avut parte de o experienta memorabila: a fost la un concert Usher in Las Vegas, la care a cantat in deschidere John Legend.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro