Ce decizie a luat mama Biancai Dragusanu dupa ce a aflat ca are cancer de piele! Doamna Madi a fost distrusa!

Mama Biancai a luat cateva hotarari importante dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Ea s-a operat, apoi a preferat, conform indicatiilor medicale, sa aiba un alt stil de viata, diferit de cel de pana acum.
Bianca Dragusanu
Acum o luna, mama Biancai Dragusanu a aflat o veste ingrozitoare. In urma unor investigatii banale, femeia a fost depistata cu un cancer de piele si tot universul ei s-a prabusit.

loading...
In prima faza, doamna Madi a fost disperata si nu ii venea sa creada ca i se intampla asa ceva, in conditiile in care, pana atunci, nu a avut nici macar un simptom care sa ii ridice semne de intrebare. Apoi, la indemnul Biancai si-a facut un alt set de analize, o biopsie, ca intr-un final, sa isi scoata si un neg de la baza nasului, care era si el cancerigen.

„Mama Biancai a fost distrusa si s-a gandit la tot ce-i mai rau. A avut insa noroc cu fata ei, care a sustinut-o si a dus-o la specialisti. Acum si-a mai revenit un pic, este chiar mai optimista, insa a preferat sa evite iesirile in public. A plecat din Bucuresti, desi fiica sa o rugase sa mai ramana, si s-a dus acasa, unde sta departe de stres, situatii tensionate si efort fizic. In plus, la sfatul medicului, evita expunerea la soare si respecta cu strictete orele de odihna”, au dezvaluit persoane din preajma doamnei Madi, care mai spun ca, deocamdata, femeia se simte mai bine.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro