Deepcentral – Ochi de copil (single nou)

Doru Todorut si George Calin, adica Deepcentral, una dintre cele mai longevive trupe din Romania, revin cu un nou single numit sugestiv „Ochi de copil”. Dupa ce cel mai recent hit al lor „Gura Ta”, o colaborare cu Delia se bucura de peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube, Deepcentral au vesti excelente pentru toti fanii lor!
DEEPCENTRAL
Azi, 18 aprilie 2016, Deepcentral anunta lansarea celui mai recent single al lor – „Ochi de copil”, o piesa de stare, care abunda in emotii si care te duce cu gandul la copilarie, la locurile natale si la sentimentul de ocrotire pe care doar parintii sau familia ti-l pot oferi.

Ca toate piesele Deepcentral, „Ochi de copil” este scrisa si compusa de cei doi componenti ai trupei, Doru si George, in studioul lor, HitCentral.

loading...
„Ne aflam intr-o dispozitie pozitiva, eu si George ne simteam inspirati si intai am compus piesa fara text si ne-a placut tare mult rezultatul final”, dezvaluie Doru entuziasmat despre cum s-a nascut single-ul „Ochi de copil”.
„Noua piesa inspira inocenta, face trimitere la anii copilariei si indeamna pe fiecare dintre noi sa isi aminteasca de clipele din copilaria pe care cu totii o lasam in urma pana la urma”, explica George mesajul transmis in noul lor single, „Ochi de copil”.

Asadar, dupa ce au finalizat linia melodica a piesei, baietii au schitat textul, intr-o noua zi, fiind motivati de o alta stare de inspiratie. Cu toate ca piesa a trecut prin mici modificari pana la forma finala, titlul ei a fost cel care i-a pus in dificultate, insa ulterior cei doi au gasit formula perfecta.

Videoclipul noului single „Ochi de copil” se bucura de un concept original, putin diferit de stilul cu care trupa Deepcentral si-a obisnuit fanii pana acum. De data aceasta, au ales sa nu apara in videoclipul noii piese, ci scenariul acesteia sa fie compus dintr-un clip grafic care are scopul sa scoata in evidenta mesajul.

„Ochi de copil” este o piesa de suflet, care atinge acea coarda sensibila a fiecaruia dintre noi si pe care, dupa ce o asculti cu atentie, realizezi ca te descoperi in ea la fel de mult cum ne regasim si noi”, declara Doru.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro