Imagini fabuloase cu fiul Antoniei si cea mai sexy bunicuta din showbiz, mama Denise!

Denise Iacobescu se ocupa din ce in ce mai mult de cresterea nepotelului ei, caruia ii face toate poftele.
antonia_si_alex_velea
Profitand de vremea frumoasa, mama Antoniei si-a luat nepotelul, dar si catelusul, la o iesire in parc.

Ca de obicei, Denise a preferat sa mearga pe jos pana a ajuns la locul de joaca, strabatand o distanta considerabila. Din fericire, micutul Dominic a stat cuminte in carucior, iar sexy-bunicuta a avut grija sa-l protejeze de razele solare cu o pereche de ochelari, de efect.

loading...
Ajunsa in parc, Denise parea ca se stie cu toata lumea. S-a salutat cu mai multe cunostinte si si-a tras sufletul la o terasa din zona, alaturi de cativa amici, timp in care Dominic a facut spectacol.

Fiul Antoniei cu Alex Velea a crescut foarte mult, se apropie binisor de varsta de 2 ani si are o energie iesita din comun, mostenindu-i din acest punct de vedere pe ambii parinti.

Ca orice bunicuta respectabila, mama Antoniei isi iubeste nepotelul ca pe ochii din cap, iar relatia celor doi este foarte stransa, lucru vizibil cu ochiul liber, probabil si datorita faptului ca petrec foarte mult timp impreuna.

Denise s-a dovedit extrem de rabdatoare cu micutul, l-a supravegheat foarte atent si i-a facut toate poftele, iar Dominic a rasplatit-o pe sexy-bunicuta cu o imbratisare si cate zambete de efect.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro