Lidia Buble feat. Adrian Sina – Ma certi (LIVE @ RADIO 21)

Lidia Buble a povestit, in aceasta dimineata, in direct, la Radio 21, cum a luat bataie de la parinti cand era mica, pentru a cantat o piesa a trupei Andre.
lidia buble
„In perioada aia nu aveam voie sa ascult asa ceva. Si, odata eram pe balcon, ma trimisese mama sa iau niste cartofi si era iarna si ce-mi vine mie… ma apuc sa cant Mosule, ce tanar esti, e prima noapte cand vii la mine si il aud pe tata ca striga la fratele meu, Corneliu, sa stinga radioul. Eu continui sa cant, el continua sa strige sa oprim radioul si zicea << Ma, nu va e rusine ma, veniti de la biserica! si cand a iesit de acolo si m-a vazut ca eu cantam… stii cata bataie am luat acolo, pe sacul de cartofi?!” a povestit, razand, Lidia.

loading...
Artista a fost invitata, in aceasta dimineata, in matinalul Dimineata-n Mare Fel, cu Bogdan si Shurubel de la Radio 21, unde a cantat live impreuna cu Adi Sina noul lor single „Ma certi”. „Piesa la baza este pop si metrica tobelor e usor diferita fata de ce am facut noi pana acum. E pop si cu o usoara influenta din rock. Noi am zis sa riscam cumva un pic cu piesa asta, tocmai pentru ca este diferita” a spus Adrian Sina. „Ma certi” are pe Youtube peste 2 milioane de vizualizari, la doua saptamani de la lansare.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro