Lidia Buble, goala in pat! „Imi place ca dormi dezbracata”

Lidia Buble a gasit un alt mod de a le spune buna dimineata, prietenilor virtuali. In timp ce iubitul ei se afla in direct la emisiunea matinala pe care o realizeaza, interpreta s-a pozat aproape goala in pat, fara nicio retinere. Desi nu se vede daca are lenjerie intima, iubita lui Razvan Simion a lasat sa se inteleaga ca nu poarta nimic pe ea.
lidia buble
Reactia fanilor a fost pe masura. Fotografia a primit zeci de like-uri si comentarii in doar cateva minute. „Imi place ca dormi dezbracata”, „Revolutie mare in pat, Razvan unde este?”, i-au comentat fanii de pe contul de socializare.

loading...
Total lipsita de inhibitii de ceva vreme, Lidia pare sa fi uitat ca este fiica de preot si nu ezita sa se fotografieze in ipostaze provocatoare. Lidia Buble provine dintr-o familie foarte numeroasa, iar tatal ei a fost mai autoritar deoarece lucreaza ca preot penticostal. Solista Lidia Buble a marturisit in urma cu ceva timp, ca parintii ei au aflat de la vecini ca ea canta, cu toate ca si-a lansat de doua luni de zile prima ei piesa. „Parintii mei au aflat de la vecini ca eu cant! Eu am lansat de doua luni piesa, o ascultau la radio dar nu stiau ca eu o cant. Tatal meu nu era de acord la inceput ca eu sa cant si de asta nu am vrut sa le zic, dar acum s-a linistit si s-a obisnuit cu ideea”, a spus Lidia.

A photo posted by Lidia Buble (@lidiabuble) on



sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro