Loredana Chivu, “ilegal” de sexy la o sedinta foto! Cum arata azi in lenjerie intima! N-are pic de celulita! “Cand ma strang cu un corset, nu pot manca si asa slabesc”

Loredana Chivu e una dintre cele mai sexy vedete din showbiz! Blondina are o silueta de invidiat, motiv pentru care e curtata de multe firme pentru a le fi imagine, dar si de cantareti care o doresc in clipurile lor. Vedeta si-a etalat recent trupul cu care innebuneste barbatii, la o sedinta foto pentru un brand.
loredana chivu 2
La 1,73 inaltime, Loredana cantareste 60 de kilograme. Blondina ne-a dezvaluit cum reuseste sa se mentina sexy, dar si ce face atunci cand se intampla sa ia in greutate.

loading...
“Am 60 de kilograme, incerc sa ma mentin, merg la sala, merg si la alte antrenamente bazate pe curent electric, fac si masaje… Mi-as dori sa am timp sa merg in fiecare zi la sala, dar nu prea am timp. De mancat… mananc cateodata, nu mereu. In ultimul timp nu am mancat, am fost mai agitata putin… atunci cand am perioade din astea… nu prea mananc. Sau cand vreau sa slabesc, ma infometez, nu mananc nimic. Azi am mancat o inghetata. Eu ori nu mananc, ori mananc nesanatos. Si nesanatos inseamna tot ce tine de fast food, mancare romaneasca, prajeala, bauturi acidulate. Nu este ok… Eu trebuie sa-i multumesc mamei mele pentru ca am un organism bun, am 26 de ani si in continuare nu trebuie sa fac mare efort ca sa arat bine.

Sunt fete care mananca doua firimituri si le depun. Eu, Slava Domnului, nu am avut niciodata nevoie liposuctie sau mai stiu eu ce… Am tinut dieta… s-a intamplat de doua ori in viata mea. Odata cand eram intr-o relatie mai lunga si eram un fel de casnica, stateam foarte mult acasa si mancam si gateam. Ma ingrasasem vreo 3 kilograme. Si am mai tinut acum, dupa iarna. Dar la mine, dieta inseamna ca zece zile sa mananc foarte putin, exagerat de putin si cat sa mi se micsoreze stomacul, dupa care eu nu mai tin dieta ca nu mai am nevoie, slabesc foarte repede si nici nu pun inapoi”, a declarat Loredana Chivu
Lore a realizat o sedinta foto pentru o firma care comercializeaza corsete. Desi are mai putin de 60 centimetri in talie, blonda poarta si ea corset de multa vreme. “Eu am, in talie, 58 de centimetri, mi se pare ca am o talie foarte micuta. O talie de 58 pentru un fund de 98 e o talie mica. Port corset pentru ca ma modeleaza si ma si ajuta atunci cand vreau sa slabesc. Daca il porti zilnic, scazi in centimetri in jurul taliei, iti si strange stomacul si nu prea mai ai pofta de mancare”, ne-a mai spus vedeta.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro