Oana Radu, marturisiri halucinante despre ororile slabitului

Oana Radu a reusit sa slabeasca miraculos 65 de kg, insa marturiseste ca pentru asta a avut nevoie de multa ambitie. Artista sustine ca au fost momente grele si ca un astfel de regim te poate baga in depresie.
oana radu 2
Invitata in platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, Oana Radu a vorbit despre perioada adolescentei, cand cantarea 120 de kg. Artista se mandreste cu faptul ca a reusit sa slabeasca 65 de kg, insa marturiseste ca a fost o lupta grea si periculoasa, caci te poate duce in depresie.

loading...
„Cel mai bine am slabit cand am renuntat la mancatul dupa ora 17:00. Am zile cand mananc numai dimineata. nu mananc si fumez foarte mult. Aveam 121 de kg cand m-am apucat de slabit. De un an si jumatate am intre 57 si 59 de kg. Cel mai greu nu e sa slabesti, ci sa te mentii. Ma ingras foarte repede daca mananc. Eu poftesc foarte rau daca miros. Eu eram grasa pentru ca mancam. Dimineata ma trezeam si mancam 4-5 senvisuri cu orice mezel bogat in grasime. La scoala, mancam din pachetele tuturor, plus ce-mi luam eu si desertul. Apoi, ajungeam acasa si mancam. Apoi, o trimiteam pe bunica mea sa-mi cumpere dulciuri. Daca mama si bunica mea nu se mai duceau, mergeam eu si ma prefaceam ca vorbesc la telefon si-mi cere mama sa-i cumpar. Luam o plasa de dulciuri si le rontaiam la „Mireasa pentru fiul meu” si la „Acces direct”, iar apoi ma cuprindea sentimentul de vinovatie.Sa tii regim te poate duce foarte usor intr-o depresie. La un moment dat, mi-era pofta de orice, chiar si de legume pe care eu le uram”, a declarat Oana Radu la „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars.

Vedeta marturiseste ca ar fi existat si o solutie mai putin restrictiva, insa ca ea a ales sa slabeasca natural: „Daca mi-as fi taiat stomacul, ar fi fost foarte misto, pentru ca as fi putut manca orice. Dar asa trebuie sa respect acest stil de viata pentru totdeauna”.

Cantareata Oana Radu a devenit cunoscuta dupa ce a participat la un concurs de talente, unde a atras atentia cu aptitudinile vocale, dar si cu kilogramele in plus. Imediat dupa competitie, a intrat la dieta si a vizitat de mai multe ori cabinetul medicului estetician. La finalul regimului fulger care a durat mai multe luni, Oana Radu a topit peste 65 de kilograme.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro