S-a intamplat ce astepta toata lumea! Antonia a primit inelul chiar de ziua ei! Avem primele imagini cu bijuteria!

Una dintre cele mai populare cantarete de la noi a avut astazi doua motive de sarbatoare. Primul a fost reprezentat de ziua sa de nastere, iar cel de-al doilea de cadou cat se poate de romantic pe care l-a primit cu acest prilej.
Concret, cantareata Antonia a implinit, marti, 27 de ani, iar cu aceasta ocazie iubitul sau Alex Velea a dorit sa ii faca un cadou special, care sa marcheze aceasta zi deosebita. Acesta i-a daruit iubitei si, respectiv, mamei copilului sau, un inel. Si nu orice inel, ci unul care sa marcheze, cel mai probabil, logodna celor doi.
antonia_si_alex_velea
Cum deja e binecunoscut faptul ca Alex Velea are planuri mari alaturi de iubita sa Antonia, imediat ce divortul acesteia se va finaliza, nu este deloc exclus sa auzim pana la sfarsitul acestui an cum suna clopotelele de nunta. Asadar, inelul pe care Antonia l-a primit in dar de la Alex Velea e unul destul de simplu, insa foarte elegant, cel mai probabil din argint sau aur alb. Iar cantareata este foarte mandra de cadoul primit de la iubitul sau, pentru ca s-a si fotografiat cu bijuteria pe deget.

loading...
O alta surpriza pe care Alex Velea i-a facut-o Antoniei a fost sa posteze pe Facebook o fotografie in care artista apare nud. Reactiile pe care le-a starnit pe reteaua sociala nu au fost putine, iar fanii artistei s-au grabit sa o felicite pe artista de ziua ei, chiar daca aveau in fata ochilor o fotografie destul de controversata.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro