Am aflat sexul bebelusul pe care-l va aduce pe lume Andreea Balan!

Andreea Balan radiaza de fericire de cand a aflat ca e insarcinata! Cantareata isi dorea un copil de cativa ani, insa abia acum i s-a implinit acest vis. E fericita langa iubitul ei, actorul George Burcea, cel care a facut-o, pentru prima oara, sa se simta o femeie implinita in adevaratul sens al cuvantului.
andreea balan
Andreea Balan va avea peste numai 4 luni tot ce si-a dorit de la viata. Si-a construit e o cariera stralucita, e un artist complet, cantareata si om de televiziune, are o casa si, in curand va deveni si mama.
In urma cu cateva saptamani, blondina si-a uluit fanii cand a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emotionant in care ii anunta ca e insarcinata in 4 luni si atat ea, cat si iubitul George Burcea sunt fericiti ca vor deveni parinti pentru prima oara. Andreea nu a dat detalii insa si despre sexul bebelusului ce-l poarta in pantec spunand doar ca la ecografie inca nu a reusit sa vada pentru ca statea cu “piciorusele incrucisate”. Reporterii au aflat insa ca blondina si iubitul ei vor avea un baietel!

loading...
“Andreea va avea un baietel. Deocamdata nu doreste sa spuna sexul bebelusului, insa apropiatii stiu. A fost surprinsa sa afle asta pentru ca ea avea in cap ca ar fi o mama ideala pentru fetita. Pe finuta ei, Sienna, fetita Andreei Antonescu, o rasfata in fel si chip, ii cumpara hainute, ii da chiar si din hainele ei, dupa ce le modifica. Inca nu a cumparat nimic pentru bebelus, va merge in urmatoarele saptamani ca sa achizitioneze patut, carucior, hainute si ce mai e nevoie. Apoi sarcina evolueaza, va obosi, se misca greu, nu poate sa petreaca ore in sir prin magazine.

Mama ei o va ajuta cu totul, chiar si la cumparaturi. Colegii ei din showbiz au inceput sa-i faca Andreei mici cadouri pentru bebelus. Ea vrea sa se organizeze, sa pregateasca totul din timp pentru ca are o perioada aglomerata cu filmari, concerte si vrea sa-si onoreze contractele cum se cuvine. Mama ei se va muta la ea, la Bucuresti, o va ajuta cu bebelusul, cu treaba, pana se invata si ea ce si cum trebuie sa faca. Femeia isi va lua concediu de la serviciu, fara plata, ca sa o ajute pe Andreea. In aceasta perioada, atat ea, cat si George citesc foarte mult, se informeaza despre copii si ce inseamna sa fii parinte”, sustin surse din anturajul artistei.

Cantareata nu are o sarcina tocmai grea, mai are stari de rau si oboseala, stari emotionale, pofte, insa asta nu o impiedica sa-si vada de activititatile ei. Balanca isi va onora toate contractele si va urca in continuare pe scena si va face show.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro