ANDRA a fost facuta praf de catre o fana! Imaginea care a facut-o sa exclame: „Esti un Fuego feminin!“

Cunoscuta pentru faptul ca este o artista care se reinventeaza mereu, Andra a reusit mereu sa ii surprinda pe cei care o apreciaza, insa nu toti fanii artistei au fost, de fiecare data, atat de fericiti de toate aceste schimbari.
andra 3
Spunem asta deoarece cantareata s-a trezit, imediat dupa ce a postat o fotografie cu ea pe Facebook, cand se pregatea sa isi intre in rolul de jurat al „Romanii au talent“, cu o replica dura din partea unei fane. Revoltata, femeia a desfiintat-o pe cantareata si a comparat-o cu… Fuego, dar in varianta feminina.

„Grasa, mai ai putin si sufoci Romania, devii un Fuego feminin, peste tot apari si tot timpul devii plictisitoare“, i-a scris femeia revoltata Andrei intr-un comentariu.

loading...
Mai mult decat atat, vazand ca nu primeste niciun fel de sustinere din partea altor internauti, femeia si-a continuat pledoaria, iar o alta fotografie de-a cantaretei, postata pe reteaua sociala in aceasta dimineata, a fost la fel de aspru criticata.

„Cum am spus: si la TV si pe Facebook e plin de tine! Oricum esti cunoscuta! E ca si cum ai manca mereu aceeasi mancare“, i-a mai scris femeia Andrei, pe Facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro