Andreea Balan a vorbit despre cel mai emotionant moment pe care l-a trait de cand e insarcinata: „Cand i-am…”

Andreea Balan traieste cel mai frumoas moment din viata unei femei. Artista este insarcinata si urmeaza sa aduca pe lume primul ei bebelus, care a facut-o sa traiasca cel mai emotionant moment din viata ei.
andreea balan
Andreea Balan este o gravida fericita, mai ales ca-si doreste de mai multi ani sa devina mamica. Artista este insarcinata in luna a patra la final si marturiseste ca cel mai emotionant moment trait de cand e insarcinata a fost cel in care i-a auzit pentru prima data inima fatului.

loading...
„Cand i-am auzit prima data inima a fost cel mai emotionant. Sunt in luna a patra, la final. Sunt foarte fericita pentru ca de vreo patru ani imi doream foarte mult un copil. Nu simt inca faptzul ca viata mi s-a schimbat. Pot spune doar ca sunt emotionata si fericita. Clar ca atunci cand vine pe lume un copil se schimba viata ta, a familiei. Nu prea am avut simptome de graviduta. De fapt, am aflat destul de tarziu de sarcina, doar ca aveam stari emotionale destul de ciudate: eram mai tristuta. Da, pofte am avut, dar eu sunt pofticioasa de fel. Sunt convinsa ca si eu voi lua cateva kilograme. Dar face parte din proces. Imi doresc foarte mult sa nu iau foarte multe kilograme si momentan nu se vede nimic. Pana acum, nu mi s-a schimbat deloc viata. Amn concerte programate pana in luna august. Sunt intr-adevar mai obosita, dar este perfect normal. pana acum nu simt bebelusul. Cand i-am auzit inima mi-au dat lacrimile. Cred ca va fi foarte frumos si emotionant cand o sa-l vad pentru prima data. Deocamdata nu stiu ce sex are si nici nu m-am gandit la nume. Nu am facut nicio pregatire nici in casa. Amandoi suntem foarte fericiti pentru ca amandoi ne doream foarte mult acest lucru. Chiar el este cel care a spus: „Da, hai sa ne facem o familie frumoasa si fericita”. Nu mai am ce sa-mi doresc. Tot ce mi-am dorit s-a indeplinit. Mama este cea care se bucura cel mai mult. Ea va fi mereu aproape de mine si tocmai de asta voi putea sa revin foarte repede la munca pentru ca ea ma va ajuta”, a declarat Andreea Balan la „Acces direct”, de la Antena 1.

Andreea Balan are, de aproape un an deja, o relatie cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespartit. Mai mult decat atat, in preajma cantaretei se vorbeste ca iubirea dintre cei doi este extrem de intensa, talentata artista simtind, in sfarsit, ca si-a gasit barbatul de care avea nevoie.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro