Andreea Mantea i-a taiat motul fiului sau si a aruncat sageti catre tatal copilului: „Cred ca ar fi cunoscut doar lucruri urate!”

A devenit mamica in urma cu un an de zile, iar Andreea Mantea l-a sarbatorit cu mare fast pe David, insa fericirea ei a fost umbrita, intr-un fel, de faptul ca tatal acestuia n-a fost prezent la marele eveniment. Totusi, prezentatoarea TV pare sa profite de fiecare clipa alaturi de fiul ei.
andreea mantea si cristi mitrea
„Un an plin de zambete, de bucurii si de emotie. Asa a fost pentru mine primul an alaturi de David. Ii spuneam motat, dar acum nu mai are mot”, a spus Andreea Mantea intr-o emisiune TV atunci cand a fost intrebata despre cum a fost primul an petrecut alaturi de fiul ei.

In cinstea aniversarii unui anisor, David a fost sarbatorit de mama lui, care i-a organizat o petrecere pe cinste, de la care nu au lipsit nici baloanele si nici locul de joaca, unde invitatii prichindei s-au distrat pe cinste.

Totusi, bucuria vedetei a fost umbrita, intr-un fel, de lipsa tatalui acestuia, insa ea sustine ca este cel mai bine pentru David asa, intrucat n-ar fi crescut intr-un mediu linistit si frumos.
„Sa zicem ca n-ar fi fost un copil atat de vesel. Nu cred ca ar fi cunoscut fericirea in adevaratul sens al cuvantului. Cred ca ar fi cunoscut doar lucruri foarte urate. Cred ca e mai bine asa. In viata noastra, a mamelor singure, chiar daca apare cineva este greu pentru ca pe noi ne intereseaza sa fie atras de copil, el sa ajunga sa iubeasca copilul si apoi sa o iubeasca pe mami”, a mai spus Andreea Mantea.
Andreea Mantea este una din cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania. Ea a devenit mamica pentru prima oara pe data de 27 mai 2015 . In urma relatiei amoroase pe care a avut-o cu castigatorul emisiunii „Burlacita”, de la Antena 1 a venit pe lume, David, micutul ei.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro