Andreea Marin, burtica suspecta de graviduta? Ne pregateste o veste-bomba fosta „Zana a Surprizelor”?

Adepta dictonului „obrazul subtire, cu cheltuiala se tine”, Andreea Marin nu face niciun fel de rabat cand vine vorba de ingrijirea personala.

Orice programare a „Zanei Surprizelor” la un salon de infrumusetare este un adevarat spectacol. Toate angajatele roiesc in jurul faimoasei cliente, incercand sa-i intre in gratii, iar sedintele manichiura / pedichiura… se prelungesc pana in cel mai mic detaliu.

Zilele trecute, Andreea a descins intr-o astfel de locatie din zona Pipera, acolo unde a zabovit mai bine de doua ore! Pentru a nu pierde timp pretios, si pentru a imbina utilul cu placutul, fosta sotie a lui Stefan Banica jr. a dat mai multe telefoane, intre diversele „proceduri”. Conform unor alte cliente din magazin, Andreea a incercat sa rezolve atat probleme profesionale, dar si unele pur personale, cum ar fi efectuarea „in gura mare” a unei comenzi de urda si cas, la un furnizor autorizat.

loading...
Dupa ce a terminat, in sfarsit, sedinta de infrumusetare, „Zana surprizelor” a iesit tantosa din locatie, intr-o pereche de sandale, care sa-i protejeze cumva pedichiura proaspata.

Toate bune si frumoase, pana cand fosta „Zana a Surprizelor” s-a intors din profil si a lasat sa i se vada o… burtica specifica gravidutelor. Acum, ca o fi insarcinata sau nu, nu stim. Ce stim cu siguranta, insa, este ca frumoasa vedeta de televiziune a declarat de curand ca isi doreste enorm inca un copil cu sotul ei, Tuncay si ca… lucreaza intens la acest proiect.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro