Asculta gratuit noul album Maximilian – A 5a Roata La Caruta

Okapi Sound prezinta astazi, 10 mai, cel mai noul album Maximilian, „A 5a Roata La Caruta”, lansat la aproximativ trei ani de „Maxim, Am Spus!!!”. Albumul poate fi gasit integral pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Produs si inregistrat la Okapi Sound Studio, „A 5a Roata La Caruta” reprezinta cel de-al treilea album solo Maximilian. Pe cele 14 piese disponibile pe noul material gasim colaborari cu Spike, Valentin Campeanu, Angeles, MefX, Nane, S.A.T.R.A. Benz, Grasu XXL si Zhao, precum si trei conversatii telefonice cu familia (Intro, Interludiu si Outro). De mixaj si masterizare s-au ocupat Cristi Dobrica si Grasu XXL.

Am zis sa va fac o surpriza, sper sa fie una cat mai placuta. Aveti mai jos link-ul catre cel mai nou album al meu, album care nu s-ar fi intamplat fara contributia fratilor mei …contributie pentru care le multumesc. Si pentru faptul ca ma suporta. :)) Iar voua va multumesc pentru toata sustinerea de pana acum. Auditie placuta!

loading...
Zilele urmatoare, albumul lui Maximilian va putea fi gasit in iTunes si Google Play Music, precum si ascultat prin intermediul tuturor serviciilor de streaming disponibile.

Auditie placuta!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro