Killa Fonic prezinta albumul BeetleJuice

Dupa 2 saptamani petrecute in „Casa spiritelor”, camp-ul de compozitie de la Brasov, alaturi de producatorii Quick, 911 si Domino, Killa Fonic lanseaza albumul BeetleJuice, inspirat din filmul cu acelasi nume al lui Tim Burton. Albumul contine 11 piese si colaborari speciale cu Spike si 911.

Killa Fonic a fost dintotdeauna fan al filmelor horror, al creatiilor lui Tim Burton si al atmosferei din familia Addams. Asa ca, a incercat sa creeze un astfel de vibe si in casa in care a petrecut doua saptamani alaturi de cei trei producatori, pentru a compune piesele noului album. Albumul poate fi ascultat pe platformele digitale si YouTube, iar in luna ianuarie va fi disponibil si in format vinil, in editie limitata.

„Am avut la dispozitie aceasta casa si posibilitatea de a-mi alege producatorii din echipa Global care imi doream sa mearga cu mine. A fost foarte tare, m-am simtit ca un copil care e intr-un magazin cu jucarii si isi poate alege tot ce vrea. I-am ales pe Quick, 911 si Costi. I-as fi ales pe toti, dar m-am limitat, pentru ca eu imi scriu singur piesele si nu as fi facut fata altfel. Am lucrat cu toti trei concomitent si scriam incontinuu. Am numit-o Casa spiritelor inainte sa ajungem acolo, dar acolo mi-am dat seama ca i se potriveste perfect. Din seara in care am ajuns si pana am plecat, am trait aceasta atmosfera si am avut parte de trairi care faceau parte din filmul asta. Dar am ras in tot acest timp si ne-am continuat piesele”, a spus Killa Fonic.

Fiind un loc atat de special si profitand la maximum de izolare si timpul petrecut cu producatorii, au fost compuse si scrise doua albume, BeetleJuice si inca unul care va fi lansat anul viitor.

„Noi ne-am propus sa facem albumul asta, dar locul a fost incredibil de special, ne-am detasat de orice insemna viata noastra din Bucuresti, am fost doar noi si natura. Am mai facut un album in paralel cu BeetleJuice, care e mai matur ca niciodata si e complet alt gen”, completeaza Killa Fonic.

loading...
Piesele de pe albumul BeetleJuice sunt redate vizual de cate un fragment video care ilustreaza perfect intreaga lume a acestui proiect special, iar ultima piesa de pe album, Vitamina, aduce un videoclip alb-negru extrem de sugestiv pentru mesajul piesei.

Clipul si fragmentele video care insotesc toate piesele de pe album au fost regizate de SAN si Killa Fonic, director de imagine a fost David Mogan, iar productia este semnata de Loops Production.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro