Alina Eremia lanseaza albumul Deja vu

Dupa un an plin de lansari de succes, Alina Eremia le aduce fanilor cel de-al doilea album al sau, Deja vu, care marcheaza trecerea intr-o noua etapa si prezinta doua abordari muzicale diferite. Acestea sunt prezentate prin intermediul celor 10 piese soul si urban, ce sunt insotite de un concept foto inedit.

Albumul contine piese noi, dar si piese deja lansate, cunoscute si iubite de public, precum BRB feat. Nane, Dependenta mea si Noi, single care a fost pentru 4 saptamani #1 pe radio. In intregul proces al realizarii pieselor, artista a lucrat impreuna cu unii dintre cei mai cunoscuti producatori si songwriteri din Romania – Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Florian Rus, Shift, Alex Turcu, Costel Domniteanu, Theea Miculescu, Alex Pelin, Adi Colceru si Nane.

„Albumul Deja vu este o colectie de stari cu un sound pop-trap-R&B. Este unul din cele mai frumoase si personale proiecte pe care le-am publicat pana acum, iar entuziasmul meu e dincolo de nori. Albumul e structurat in doua parti, pentru ca mi-am dorit sa delimitez cele doua abordari muzicale. Le multumesc tare mult tuturor oamenilor implicati, autorilor si producatorilor super talentati cu care am scris piesele. Simt ca am evoluat odata cu albumul acesta, iar muzica vorbeste cel mai bine pentru mine. Sper ca oamenii sa se bucure de rezultatul lunilor petrecute in studio”, a spus Alina Eremia.

Albumul este disponibil pe toate platformele digitale si, in curand, va fi lansat si in format fizic.

La finalul anului 2020, artista le-a oferit fanilor o experienta de neuitat, un concert online unic, numit „Show must go on”, unde a cantat piesa care da titlul albumului, Deja vu, impreuna cu Nane. Concertul a avut mai mult de 500.000 de vizualizari.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro