BOMBA in showbiz! Cristina Spatar si-a facut de cap cu un tinerel plin de bani!

Se stia ca Cristina Spatar si sotul nu-si vor petrece Pastele impreuna, el anuntand-o ca are un alt program, iar ea marturisind ca va sta cu copiii si socrii, dar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, cu putin timp inainte de 1 Mai! Cantareata si-a petrecut Pastele intr-un club renumit din Mamaia, cu un tinerel care i-a facut ochi dulci nonstop! Culmea, acolo, artista a dat nas in nas cu sotul!
cristina spatar
De cateva luni bune, casnicia Cristinei Spatar scartaie, lucru recunoscut chiar de artista care a dezvaluit, intr-o aparitie recenta la Teo Show, ca se gandeste la divort. Relatia dintre artista si sotul ei a inceput sa se degradeze dupa ce barbatul a fost surprins de cateva ori in compania unor domnisoare si, ulterior, recunoscand ca are probleme in casnicie.

loading...
De Paste, Cristina stia ca nu va sta cu sotul ei, care ar fi anuntat-o ca are alt program, iar ea se decisese sa petreaca cu cei doi copii acasa, si cu socrii. Satula sa mai planga, sa mai sufere si sa mai indure, cantareata si-a schimbat complet programul, chiar pe ultima suta de metri! Regina R&B a plecat la mare, cu gasca de fete, si s-a distrat in cel mai tare club din Mamaia, alaturi de multe vedete din showbiz. Acolo, surpriza, si-a lasat fetele si a petrecut ore in sir cu un tinerel de bani gata, conform surselor din anturajul ei, ca pe vremuri…

Paparazzii au surprins-o pe Cristina in compania unui tanar bine facut care parca o sorbea din priviri. Ea, ca niciodata, era extrem de relaxata, zambitoare, cu chef de vorba si parca pusa pe distractie! Totul a fost perfect pana cand, in drum spre toaleta, a dat nas in nas cu… sotul! Intalnirea neasteptata i-a cam luat zambetul de pe buze.

“Sotul nu ii spusese exact ce program are. Inainte de Paste, Cristina avea corabiile inecate. Au tras fetele de ea sa mearga la mare, si-a gasit repede cazare si a plecat. Nu a stat cazata cu sotul ei, normal. In club, Cristina s-a simtit bine, a dansat, a baut, i-a facut placere sa stea de vorba cu un afacerist aflat si el acolo. Se simtea bine si parca radia de fericire. Pana la urma nu e de condamnat daca se plac, ea are probleme in casnicie si chiar a vorbit despre divort. Cand a intrat in vorba cu el, a uitat de gasca ei de fete cu care venise. Starea ei de bine s-a schimat cand s-a intalnit cu sotul ei la toaleta, pur si simplu intamplator. Au schimbat doua vorbe. L-a intrebat ce face si cam atat. Se gandea ca si el va fi la mare de 1 Mai, dar nu se gandea ca va da nas in nas cu el tocmai acolo unde erau sute de oameni. Dupa ce a iesit de la toaleta, s-a dus sa-l caute la masa. El era cu inca un tip si patru domnisoare. Ea l-a pupat, ca si cum nimic nu s-a intamplat si s-a intors la masa ei”, sustin surse din anturajul Cristinei Spatar.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro