Cum l-a prins sotia pe RAZVAN cu amanta!

La numai o saptamana de la divortul la notar dintre Razvan Simion si Diana, noi detalii uluitoare ies la iveala. S-a aflat cum s-au cunoscut vedeta Antenei 1 si Lidia Buble, dar si cum a aflat sotia de acest amantlac.

In luna august a anului trecut, Razvan Simion a fost fotografiat iesind din casa Lidiei Buble, dupa o noapte petrecuta impreuna. O perioada, cei doi au evitat sa dea orice fel de declaratie pe marginea acestui subiect. In cele din urma, cel care a facut primul pas a fost prezentatorul TV,care a marturisit, printr-o postare pe facebook, ca el si sotia lui nu mai formeaza un cuplu si ca, dupa o relatie de 15 ani, au decis sa o ia pe drumuri separate.

loading...
Din luna octombrie, Razvan si Lidia nu s-au mai ascuns, ba chiar si-au facut aparitia la cateva evenimente mondene tinandu-se de mana. Asta desi,oficial, vedeta TV inca era casatorit cu Diana.

Zilele trecute, Razvan si sotia lui au mers la notar, acolo unde au divortat oficial. Povestea incalcita a trio-ului amoros a luat sfarsit, insa, s-a aflat cum a inceput totul, dar si cum a aflat Diana ca sotul ei ii este infidel:

”S-au cunoscut la un concert, Lidiei i s-au aprins imediat calcaiele dupa Razvan. Ea mai cantase la el in emisiune,dar nu a facut nici un gest. Dupa acel concert au inceput sa vorbeasca pe whatsapp, se intalneau pe ascuns si s-au indragostit. Razvan s-a indragostit de gingasia ei, de veselia ei. A fost si este fascinat de ea. Traieste a doua tinerete, se simte ca la 20 de ani. El a mers mai bine de sase luni in paralel. Nu ii venea sa renunte nici la Diana, a fost langa el atatia ani, este mama copiilor lui.Insa, nu a mai putut sa mearga in paralel, pentru ca Diana a aflat. Razvan siLidia au iesit intr-un local, iar sotia a aflat. I-a cerut explicatii lui Razvan, iar el a fost nevoit sa recunoasca si sa aleaga. Si a facut-o, a ramascu amanta, parasindu-si sotia si copii”, a declarat un apropiatal familiei

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro