Daniela Crudu, data pe spate de un fotbalist! „E din Liga I”

Ana Maria Mocanu si Daniela Crudu au venit in emisiunea „Star Matinal” si au marturisit ca incep sa aiba noroc in dragoste. Daca Ana inca isi cauta alesul, Cruduta pare ca l-a gasit.
daniela crudu
Daniela Crudu, la doua luni dupa despartirea de Mihai, cel la bratul caruia a fost surprinsa ultima oara, si-a gasit adevarata dragoste. Barbatul este fotbalist in Liga I si vorbesc de cateva zile bune prin mijloacele virtuale de comunicare.

loading...
„Eu sunt indragostita! Ma rog, inca nu, dar socializez si eu… deocamdata vorbesc cu cineva, dar nu ne-am intalnit. Nu e roman. Pe instagram, vorbim in engleza. Uneori cand nu stiu cum e, dau pe google translate si vad… Nu pot sa spun unde joaca. Nu zic, ca dupa daca vede si zice ca am zis. M-a rugat sa nu spun. E din Liga I si castiga 100.000 de euro pe an. Vorbim de trei zile. Cand l-am vazut… De doua luni sunt singura. Nu am mai vorbit cu cel cu care am fost in trecut. Pentru mine, daca ma simt bine si traiesc clipa, nu este nicio pierdere de vreme. Raman cu amintirile”, a marturisit Daniela Crudu in emisiune.

Cat despre colega ei de platou, Ana Maria Mocanu, ea e singura si e „in cautare”. Aceasta a marturisit ca „inca socializeaza” cu toata lumea, asa ca cei ce se incadreaza in tiparul ei, pot fi norocosi daca o vor aborda.
„Eu vorbesc cu absolut toata lumea. Primul venit, primul servit. In general mie imi plac barbatii frumusei, daca nu e frumusel…”, a spus Ana.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro