Delia lanseaza #SeriaDelirica

Welcome to Deliria a fost un show de succes, cele doua reprezentatii de pe 2 si 3 aprilie au fost SOLD OUT, iar ecourile lor inca se mai aud in nenumaratele recenzii online, in zeci de filmulete pe youtube si sute de poze uploadate pe retelele sociale. Si pentru ca multa lume nu a reusit sa ajunga la concerte din cauza numarului de bilete limitat si sa traiasca experienta delirica, Delia ne surprinde cu #SeriaDelirica si lanseaza in fiecare miercuri, la ora 11:00, cate un episod video din show-ul “Welcome To Deliria”, pe canalul de YouTube al Cat Music.
delia 3
Primul weekend din luna aprilie a insemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenti la Sala Palatului o intalnire cu „mintea” Deliei, o lume de poveste, plina de culoare. Si pentru ca orice poveste are un povestitor, o masca a dat glas povestii ce a inceput cu hitul „Pe aripi de vant”, iar Delia a condus publicul intr-o lume feerica, cu interpretari senzationale si elemente inedite, non-conformiste, zeci de tinute si coregrafii, dar si invitati ‘delirici’.

Recent, Delia a lansat videoclipul piesei „Ce are ea”, cu imagini din concertul de la Sala Palatului, un moment plin de magie, sensibilitate si efecte speciale, sustinut de tehnologia de mapare creata de catre o echipa de specialisti pentru concertele “Welcome to Deliria”.

Piesa “Ce are ea” este al treilea single extras de pe albumul “Deliria”, material discografic lansat la inceputul lunii aprilie, in cadrul concertelor “Welcome to Deliria”, dupa mega-hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral) si “Da, mama”. Pe materialul discografic cu numarul 4 al artistei se gasesc si colaborarile cu Taxi (“Atat de trist”) si Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar si piese noi ca “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Ce zodie esti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a facut om mare”.

loading...
In urma acestui succes fulminant, Delia va porni intr-un turneu national cu The Essesnce of Deliria, varianta concentrata a show-ului de la Sala Palatului, concert ce va fi disponibil atat pentru publicul larg, cat si pentru petrecerile corporate.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro