Delia s-a dezlantuit la FORZA ZU si a aratat ce ascunde sub haine

Delia a facut senzatie la mega – concertul FORZA ZU! Artista a urcat pe scena si nu a tinut cont de nimic, iar rochia extrem de scurta nu a fost deloc un impediment in showul facut pe scena, aceasta asigurandu-se sa nu pateasca vreun accident vestimentar in vazul tuturor.
delia 1
Delia este un artist complet, care stie sa faca show atunci cand urca pe scena. Sambata seara, la mega-concertul FORZA ZU, din Piata Costitutiei, artista a ales sa imbrace o rochie extrem de scurta, care i-a pus in valoare trupul perfect.

Ca sa se asigure ca nu va pati vreun accident vestimentar in urma caruia sa arate prea mult, Delia a purtat pe sub rochie o pereche de pantaloni scurti din acelasi material.

loading...
Delia este casatoritaDelia si Razvan s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni, vedeta a devenit clienta a localului sau, iar dupa cateva seri de distractie au devenit un cuplu. Nu mult i-a luat lui Razvan sa o ceara de sotie.

In urma cu trei ani, la Tg-Jiu, acasa la afacerist, a avut loc nunta. La petrecere au fost sute de persoane, printre care majoritatea publice.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro