Dezvaluiri incendiare! Momentul in care s-a produs ruptura dintre Razvan Simion si fosta sotie! Lidia Buble nu era inca …

Razvan Simion s-a despartit oficial de Diana, in aceasta saptamana, insa momentul in care intre cei doi s-a produs cu adevarat ruptura a fost in urma cu un an si jumatate, intr-un turneu al prezentatorului prin tara.

In sfarsit! Dupa aproape un an de incertitudine, Razvan Simion si fosta lui sotie au pus capat casniciei. Cei doi nu se mai intelegeau de foarte multa vreme, iar aparitia in peisaj a Lidiei Buble nu a fost decat imboldul de care a avut nevoie “matinalul” pentru a pleca de acasa.

In acest moment, despre Razvan si Diana se poate vorbi numai la trecut. Fostii soti au divortat, la inceputul acestei saptamani, in fata unui notar, si, de acum inainte, ii mai leaga doar copiii. Multi s-au grabit insa sa arunce cu pietre in Lidia Buble, pe care au considerat-o principala vinovata pentru decizia vedetei de a pune capat unui mariaj de 13 ani!!! Ei bine, in realitate, situatia nu sta deloc asa, iar cantareata nu poate fi invinuita pentru problemele celor doi.

loading...
De altfel, surse apropiate fostului cuplu sustin ca Simion si cea care i-a fost nevasta nu se mai intelegeau de foarte mult timp.

“E adevarat, intre Razvan si Diana a existat, multa vreme, o mare iubire. Poate tocmai de aceea, ei erau mereu impreuna, la orice eveniment sau petrecere privata. Din pacate, in ultima perioada, totul a luat o alta turnura, din dragoste mare s-a ajuns la sufocare. Femeia s-a schimbat, era destul de posesiva si devenea chiar deranjanta. De pilda, in urma cu aproximativ un an si jumatate, la un turneu la care Simion era prezentator, ea l-a insotit si nu l-a scapat din ochi nici macar o secunda. Il supraveghea mereu, il certa, tipa la el din orice…Pe barbat, probabil l-a deranjat, mai ales ca erau multe persoane prin preajma. Initial, s-a inchis in el si, incet, incet, s-a indepartat de Diana. Acela a fost momentul care a dus la despartire, cel putin pe plan afectiv. Abia pe urma, Razvan a cunoscut-o pe Lidia Buble si s-a indragostit de ea. A considerat ca artista era total opusul persoanei de acasa…”, au dezvaluit apropiatii fostilor soti.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro