E oficial! Bianca Dragusanu a recunoscut ca este insarcinata! Toate detaliile, aici!

Dupa luni de zile in care numeroase persoane au vorbit despre faptul ca Bianca Dragusanu este insarcinata, aceasta a recunoscut, voalat, in direct, la „Un show pacatos”, despre sarcina si a marturisit ca este pregatita sa devina mama.
Bianca Dragusanu
Dupa ce a dezvaluit ca isi doreste sa se mute intr-o casa mai mare, aceasta a marturisit ca vrea cu ardoare sa aiba o familie: „Ne-am linistit. Ne dorim o casa mai mare, o masina mai mare, o familie mai mare. „, a spus ea.

loading...
Mai mult de atat, in ceea ce priveste sarcina despre care s-a tot vorbit in presa, Bianca Dragusanu a oferit cateva lamuriri: „Eu n-am comentat stirea in niciun fel. Nici n-am zis ca sunt insarcinata, nici ca nu sunt. Dar, intr-o luna, doua, burtica o sa fie vizibila. Nu vreau sa dezbat subiectul din mai multe motive. Imi doresc o fetita. Si Victor la fel. La cate rochite fac, ar fi si pacat.”, a mai spus ea, in diect, la „Un show pacatos”.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cunoscut in platoul unei emisiuni si nu mult le-a luat pana cand cei doi au fost impreuna. Cei doi au fost iubiti timp de trei luni, iar apoi au ales sa-si puna pirostriile. Casnicia lor a durat doar sase luni, dupa care au divortat. Intre cei doi s-a produs o raceala, iar atunci, debusolata, roscata s-a intors in bratele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapada la Paris.
Victor si Bianca au divortat dupa acest episod, insa dragostea dintre ei nu s-a stins. Asadar, dupa dese despartri si impacari, in cele din urma, tot impreuna au ramas. In prezent, se zvoneste ca Bianca este insarcinata si ar urma sa aduca pe lume primul ei copil.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro