Inaintea semifinalei de la ”Romanii au Talent”, a dormit la cantaret acasa. Ea este iubita secreta a lui SMILEY? Fotografii cu cei doi la 1 noaptea!

Andrei Tiberiu Maria, mai cunoscut fanilor drept Smiley, este cel care pune zambete pe chipul fanelor si inimile acestora pe jar atunci cand apare pe scena sau pe micile ecrane, in postura de prezentator a emisiunii “Romanii au talent”.
smiley 2
S-a lansat in gasca baietilor de la Simplu, dar nu a renuntat la pasiunea pentru muzica nici dupa ce trupa s-a destramat. A continuat sa ajute alti tineri artisti prin propria casa de productie, dar si sa lanseze melodii care l-au mentinut in top. De curand, noua sa piesa „Insomnii” a fost foarte apreciata de fani, dar a starnit si o serie de intrebari. Teasing-ul facut de Smiley parea sa fie adresat unei persoane mai… speciale, de sex feminin.

loading...
Dupa ce a fost intr-o relatie indelungata cu Laura Cosoi, cei doi despartindu-se fix cand toata lumea credea ca vor ajunge in fata altarului, Smiley nu s-a mai afisat cu nici o iubita oficiala. Desi s-a tot zvonit ba ca ar fi ceva intre el si o concurenta de la Vocea Romaniei, acolo unde a fost pe scaunul de jurat, ba mai recent ca ar fi mai mult decat o prietenie intre el si Simona Halep, Smiley a negat de fiecare data ca i-ar fi furat cineva din nou inima. Totusi, atunci cand a fost intrebat recent daca exista vreo persoana speciala in viata sa si, respectiv, are vreo iubita de care ar putea sa le povesteasca fanilor, Smiley a ezitat sa dea un raspuns concret. „In momentul de fata nu va pot da un raspuns!“ a spus cantaretul.

Smiley in toiul noptii dupa ce a plecat de la un eveniment, alaturi de fratele sau, Filip Maria, care seamana izbitor cu prezentatorul Romanii au talent, un prieten si… o insotitoare misterioasa, de sex feminin. Acestia au parasit locatia vineri, 20 mai, la ora 1 noaptea, oprindu-se pe drum la o benzinarie din zona Baneasa, acolo unde Filip si amicul cantaretului au coborat pentru a face cumparaturile necesare, mai ales ca Smiley avea mai putin de 24 de ore ramase pana cand trebuia sa fie pregatit de ultima semifinala live Romanii au talent.

Detaliul interesant este ca, in tot acest timp, Smiley a ramas pe bancheta din spate, fiind nedezlipit de insotitoarea misterioasa. Desi se observa oboseala resimtita de cantaret, acesta a preferat sa stea langa misterioasa prezenta feminina. Dupa ce Filip si celalalt prieten din gasca s-au intors, tot grupul s-a indreptat cu masina spre casa lui Smiley, inclusiv cea care ar putea fi chiar noua iubita pe care cantaretul o tine ascunsa de ochii publicului, care a innoptat la acesta acasa, semn ca este mai mult decat o cunostinta profesionala. Ramane insa de vazut daca Smiley este cu adevarat din nou indragostit, fiind cunoscuta discretia acestuia atunci cand vine vorba de probleme amoroase.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro