Insarcinata in patru luni, Andreea Balan vorbeste despre ”problemele ” gravidutelor!

Vestea ca Andreea Balan este mai fericita ca niciodata de cand a aflat ca este insarcinata a luat prin surprindere showbiz-ul romanesc. Mai mult decat atat, anuntul facut, in exclusivitate pentru Spynews.ro, de frumoasa cantareata vine, pare-se, dupa ce, ani la randul, vedeta a visat la acest moment.
andreea balan
“Sunt emotionata si fericita sa impart cu voi minunata veste ca voi avea un copil cu iubitul meu, George. Multi dintre voi stiu deja cat de mult mi-am dorit un copil si ma bucur incontinuu de cand am aflat. Ma simt norocoasa, implinita si motivata sa duc mai departe toate proiectele pe care le am in desfasurare, inclusiv show-urile cu trupa live si dansatorii mei talentati, emisiunile TV si aparitiile de promovare ale noului videoclip”, spunea, in momentul in care si-a anuntat sarcina, jurata show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1. Mai mult decat atat, Andreea pare sa fie foarte relaxata cand vine vorba de sarcina si nu se teme deloc.

loading...
”Nu am deloc pofte de graviduta. Inca nu stiu ce va fi, daca va fi baietel sau fetita, dar astept sa aflu”, ne-a explicat vedeta, semn ca, probabil, isi va mentine silueta de-a lungul sarcinii. Mai mult decat atat, artista este decisa sa fie activa cat va putea de mult, cu atat mai mult cu cat nu se teme deloc de faptul ca s-ar putea ingrasa, ea facand extrem de multa miscare.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro