Laurette, de urgenta la spital! In halul acesta nu ai mai vazut-o niciodata! E desfigurata de durere

Laurette a ajuns marti seara, de urgenta, la spital dupa ce a fost la un pas de lesin! “Manechinul de ciocolata” s-a simtit foarte rau si a avut dureri ingrozitoare in zona abdominala. WOWbiz.ro are imagini cu ea pe patul de spital!
laurette
Laurette a ajuns de urgenta la un spital din Capitala, marti seara. Manechinul era pe jumatate lesinat, avea dureri ingrozitoare in zona abdominala, ameteli, stari de rau si cearcane adanci, conform surselor de la fata locului. Laurette a fost preluata imediat de medici si bagata in investigatii. Inainte insa, i-au administrat o perfuzie care sa o puna cat de cat pe picioare.

loading...
Paparazzii au surprins-o pe Laurette chiar pe patul de spital, in timp ce statea cu perfuzia in mana! Tanara a petrecut in cabinetul medicilor in jur de doua ore, timp in care i s-au facut analize si investigatii. Laurette a iesit din cabinet tinandu-se de mana in care ii fusese facuta perfuzia. Manechinul, insotit de o prietena, s-a indreptat apoi catre alta incapere pentru a continua investigatiile.

Se pare ca Laurette se confrunta cu probleme serioase de sanatate.

“Trebuie sa faca investigatii, analize amanuntite pentru ca e posibil sa fie o infectie. Inca nu se stie cauza, nu are un diagnostic clar, nu se stie daca are vreo legatura cu cezariana pe care a facut-o cand a adus-o pe lume pe Serena sau daca e ceva la stomac. Ea se simtea rau de foarte multa vreme, nici nu prea mai putea manca, nu avea forta, avea si ameteli, statea in pat. E si stresata in ultima perioada, cred ca are ceva probleme…Cu cateva zile inainte a crezut ca moare de dureri de burta. Nu se putea misca”, ne-au povestit surse din anturajul modelului.

Dupa ce medicii au pus-o pe picioare si i-au prescris un tratament si i-au spus ce investigatii trebuie sa mai faca, Laurette, insotita de prietena ei, au plecat, tarziu in noapte, din spital. Abia mergea, cu capul plecat, parea ametita si se tinea de mana pansata dupa perfuzie. Ulterior, cele doua s-au oprit la o farmacie ca sa cumpere, probabil, medicamentele prescrise de doctori.

Pana la publicarea articolului, Laurette nu a putut fi contactata pentru a ne oferi amanunte.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro