Primul episod din show-ul Welcome to Deliria

Welcome to Deliria a fost un mega-show, la limita dintre real si imaginatie, cele doua reprezentatii de pe 2 si 3 aprilie au fost sold out, iar ecourile lor inca se mai aud in nenumaratele recenzii online, in zeci de filmulete pe YouTube si sute de poze uploadate pe retelele sociale. Si pentru ca multa lume nu a reusit sa ajunga la concerte din cauza numarului de bilete limitat, Delia ne surprinde cu #SeriaDelirica si lanseaza astazi prima parte dintr-o serie de 5 episoade. Delia va lansa online, in fiecare zi de miercuri, la ora 12:00, cate un episod din concert.
delia 4
Concertul „Welcome to Deliria” a insemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenti la Sala Palatului o intalnire cu „mintea” Deliei, o lume de poveste, plina de culoare. Si pentru ca orice poveste are un povestitor, o masca a dat glas povestii, iar Delia a condus publicul intr-o lume feerica, cu interpretari senzationale si elemente inedite, non-conformiste, zeci de tinute si coregrafii, dar si invitati ‘delirici’.

Delia a inceput concertul cu hitul „Pe aripi de vant”, cu care a incheiat concertul de anul trecut de la Sala Palatului, iar de la „Parfum de fericire” si pana la „Gura ta”, Delia a purtat in universul ei spectatorii prezenti la Sala Palatului. Alaturi de invitatii show-ului, Carla’s Dreams, Adrian Despot, Gabriel Cotabita si Deepcentral a trecut de la emotie sincera, la tumult, nostalgie, extravaganta. Pe langa acestea, Delia a impresionat publicul si prin cateva variante proprii ale pieselor „Hey Mama”, „Crazy in love” sau „Bitch Better Have My Money”.

loading...
Odata cu mega-concertul de la Sala Palatului, Delia a lansat si un nou album. „Deliria” este al 4-lea material discografic al artistei, care include pe langa hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral), “Da, mama”, “Cum ne noi” (Carla’s Dreams), si piese noi ca “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Ce zodie esti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a facut om mare”.

In urma acestui succes fulminant, Delia va porni intr-un turneu national cu The Essesnce of Deliria, varianta concentrata a show-ului de la Sala Palatului, concert ce va fi disponibil atat pentru publicul larg, cat si pentru petrecerile corporate.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro