Sarcina Biancai, in mare pericol! Ce a aflat diva de la medici la ultimele investigatii pe care le-a facut!

Medicii i-au dat vesti proaste Biancai Dragusanu dupa ultimele investigatii! Frumoasa femeie sufera de o anemie severa si trebuie sa ia vitamine pentru a nu-si periclita sarcina.
Bianca Dragusanu
Bianca este insarcinata in patru luni si jumatate, insa, prefera sa nu vorbeasca deloc despre acest lucru! Superstitioasa, vedeta incearca chiar sa isi mascheze graviditatea cu ajutorul unor bustiere speciale si cu sutiene foarte stranse.

Totusi, apropiatilor sai, Dragusanca nu le-a putut ascunde informatii despre viitorul bebelus, dar si despre starea ei de sanatate, care, din pacate, nu este una foarte buna.

loading...
“De cand a fost la doctorul ginecolog, Bianca are mari emotii. La ultimele analize, rezultatele au aratat ca ea ar suferi de o anemie puternica si acest lucru i-ar putea cauza in sarcina. Doctorul i-a prescris un tratament pe baza de vitamine, care sa o ajute sa isi revina putin si sa nu aiba, Doamne fereste, parte de complicatii! Anemia poate duce la stari de lesin sau poate afecta chiar fatul! In plus, este stiut ca ea nici nu mananca mai deloc proteine, ceea ce nu este chiar indicat in sarcina, asa ca, in conditiile date, specialistul i-a recomandat si sa isi schimbe total alimentatia, sa fie una bazata si pe carne, nu doar pe legume, fructe si peste”, au dezvaluit prietenele divei

Pe de alta parte, mai exista o problema pentru iubita lui Victor Slav! Este arhicunoscut faptul ca ea sufera, de ani de zile, de o forma de diabet, iar din aceasta cauza, nu a putut duce, acum cativa ani, o alta sarcina la bun sfarsit.

“Bianca stie exact ce probleme de sanatate are! Ea este constienta ca diabetul o poate sicana, dar medicii, pana in acest moment, au asigurat-o, ca nu exista vreun risc major. Totul depinde doar de ea, cum se va comporta pe perioada graviditatii. Nu are voie sa faca efort, sa ridice greutati si, in special, sa nu se enerveze”, au mai spus apropiatele Biancai Dragusanu

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro