Smiley – primul artist anuntat din concertul Europa FM Live pe plaja

Smiley se afla printre artistii din line-up-ul Europa FM – „Live pe Plaja”, cel mai mare concert al verii de pe litoralul romanesc, ajuns la cea de-a cincea editie. El si-a anuntat, astazi (13.05.2016), prezenta la spectaculosul concert „Live pe Plaja, in direct, in emisiunea „Desteptarea”, de la Europa FM.
Smiley 4
„Live pe Plaja” se transforma, in editia 2016, intr-un mega-eveniment, un adevarat festival al muzicii bune, Europa FM chemandu-i pe romani sa traiasca magia muzicii bune, pe plaja dintre Venus si Saturn, timp de 3 zile la rand: pe 29, 30 si 31 iulie! Intrarea este libera.

Vor fi 3 zile in care, pe scena „Live pe Plaja” – una dintre cele mai mari si mai impresionante scene construite vreodata in Romania – se vor succeda cei mai iubiti si mai apreciati artisti romani. Line-up-ul complet al evenimentului de pe plaja dintre Venus si Saturn urmeaza a fi anuntat in curand de catre organizatori.

loading...
Anul trecut, Europa FM -„Live pe Plaja” si-a batut propriile recorduri: conform estimarilor politiei locale, peste 100 de mii de romani au venit pe plaja dintre Venus si Saturn.

In 2016, organizatorii estimeaza un numar triplu de spectatori: 300 de mii de romani sunt asteptati la Europa FM – „Live pe Plaja”, un mega-maraton de trei zile, in care magia muzicii va pune stapanire absoluta pe litoral!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro