Un tanar a facut-o pe Loredana Chivu sa se teama de barbati! „Am fost inselata, batuta si chiar drogata!” Cel care a umilit-o a fost chiar iubitul ei!

Dansatoarea are doar 26 de ani, dar a acumulat experiente de viata dureroase cat pentru doua vieti de om.
loredana chivu 2
Loredana Chivu are ceea ce isi doresc foarte multe tinere. Este frumoasa, dorita, sexy, celebra si castiga suficient de bine gratie capitalului de imagine incat sa-si faca toate placerile. Ceea ce ii lipseste insa blondei este, cum s-ar spune in popor, norocul in dragoste.

loading...
Fosta asistenta tv a avut cateva relatii tumultuoase in care a fost inselata, amenintata si chiar agresata fizic, dar nu si-a pierdut speranta ca intr-o zi va gasi un barbat care o va face sa se simta respectata si implinita. Totusi, o legatura amoroasa anume a facut-o pe diva sa spuna, mai in gluma, mai in serios, ca renunta la barbati. Vedeta a fost in jur de un an iubita unui tanar din cauza caruia a dezvoltat o teama de sexul opus.

“Am sa va spun o poveste trista pentru mine, dar adevarata…ca sa nu lungesc cu vorba acest „domn” din poza a fost „iubitul” meu un an si ceva pana in momentul in care am aflat ca este traficant de droguri…mai mult in tot acest timp am fost inselata, batuta si chiar drogata cu anumite picaturi de somn…mereu am fost deschisa cu oamenii care ma urmaresc, iar acum am simtit sa va zic povestea mea inainte ca acest parazit sa ajunga sa-si faca reclama pe spatele meu…Voi depune o plangere la politie pentru ca sunt terorizata,urmarita,ameninta de el..iar mai departe legea sa isi faca datoria!”, a scris dansatoarea, acum ceva timp pe o retea de socializare.

Relatia aceasta, despre care blonda spune ca a fost toxica si nu avem multe argumente sa o contrazicem, reprezinta unul dintre regretele Loredanei, tanara spunandu-le si astazi prietenelor ei ca, dupa incheierea legaturii amoroase de cosmar nu si-a mai dorit o buna bucata de vreme sa iasa la o intalnire.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro