A vazut negru in fata ochilor! Ce a facut Liviu Varciu cand a auzit ca Adelina Pestritu si Speak vor sa se casatoreasca

Este vazut ca ”Don Juan-ul Romaniei”, insa a luat o decizie radicala. Liviu Varciu a renuntat la femei si spune ca se simte bine asa. Cand este insa intrebat de Adelina Pestritu, fosta sa sotie, ia foc.


Varciu a declarat pentru CANCAN.ro, ca in prezent este singur si ca nu este implicat in vreo relatie. ”Am decis sa stau asa o perioada, sa petrec mai mult timp cu mine. Voi pune accentual pe dezvoltarea mea personala, am nevoie de asa ceva. Fara femei, fara nimic. Asa este cel mai bine”, spune Liviu Varciu.
loading...
Desi pare destul de linistit, atunci cand vine vorba de Adelina Pestritu, fosta sa iubita, barbatul ia foc si se enerveaza imediat. Intrebat daca a mai vorbit cu aceasta, dar si ce parere are despre faptul ca bruneta vrea sa se marite cu Speak, Varciu si-a iesit din pepeni. ”Ce intrebare e asta, de ce ma intrebati de Adelina, cum puteti sa spuneti asa ceva. Nu stiu, n-am nimic de spus”, a zis el, vizibil enervat, desi fusese intrebat daca a mai vorbit cu bruneta ca si amici. O reactie similara a avut recent si Adelina atunci cand a venit Liviu. Aflata intr-o sesiune live pe Facebook, bruneta a luat foc cand a fost intrebata daca il mai iubeste pe fostul ei sot. ”Daca esti taran, te blochez. Fii taran pana la capat”, a spus bruneta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro