Voia sa se cuminteasca, dar i-a fost IMPOSIBIL! Din nou, o vedeta de la noi presteaza GOALA in fata barbatilor

Voia sa renunte la meseria ei de baza si sa se reprofileze spre una mai… onorabila, una care sa nu se bazeze doar pe calitatile ei fizice. Dar, pare-se, planul cu pricina a fost abandonat si, de curand, a reinceput sa presteze, goala, in fata unor barbati.

Dupa multi ani in care a facut furori cu miscarile ei provocatoare, Deea este decisa sa renunte la cariera, iar motivul este unul incredibil. „Nu mai pot. Nu mai rezist dupa atata timp sa mai pierd noptile. Este mult prea obositor. Vreau sa ma reprofilez”, a declarat, in exclusivitate pentru Spynews.ro, Deea, in urma cu cateva luni. Cu atat mai mult, preciza ea pe atunci, dorea sa renunte la meseria de dansatoare exotica pentru ca era in doliu, la inceputul anului murindu-i tatal.

loading...
Asa ca, plecata in Germania, loc in care locuieste alaturi de iubitul ei, focoasa bruneta si-a dat seama ca aplicatul de unghii false, gene false si facut cateva machiaje nu ii satisfac probleme financiare. Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, s-a reintors la meseria ei de baza. Mai exact, cea de stripteusa, ea prestand, acum, aproape goala, intr-unul dintre cluburile de noapte din Munchen, loc in care ii incanta pe diversi barbati necunoscuti cu show-urile ei fabuloase la bara, lipsa de inhibitii a brunetei transformand-o deja intr-una dintre favoritele clientilor clubului. Si, evident, aducandu-i incasari pe masura, motiv pentru care, acum, Deea pare extrem de relaxata.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro