ADDA feat.TATA – Orasul Adormit (single nou si videoclip)

ADDA ne spune multe povesti in versuri, cu muzica ei inconfundabila, dar cea de azi este cu totul speciala. Povestea de astazi a inceput acum 27 de ani, intr-o seara calda de vara, cand tatal ei a cerut-o pe mama ei in casatorie intr-un mod special! Mai exact, tatal ADDEI a compus un refren si, alaturi de chitara, i-a cantat dragostea celei ce avea sa devina mama ADDEI in doar cativa ani.
Adda 2
Astazi, dupa 27 de ani, ADDA a refacut aceasta piesa in studio alaturi de tatal sau si o lanseaza alaturi de un clip in care ii regasim pe cei doi, cu aceeasi chitara, dar si imagini exclusive din copilaria artistei si, nu in ultimul rand, un moment tandru in care sotul si managerul ADDEI, Catalin Rizea, ii dezvaluie burtica ce preveste o noua baladda in viata ei, respectiv un bebe.

Astept de multi ani sa fac piesa asta cu tata. Am incercat sa il conving mult timp. Si pana la urma am mers la studio, am facut piesa si l-am chemat in Bucuresti sa trag voci. Refrenul are 27 de ani, asa a cerut-o tata pe mama in casatorie. E o piesa foarte speciala pt mine si foarte pozitiva, iar muzele au fost parintii mei. – ADDA

Clipul a fost regizat de Bogdan Daragiu, iar echipa de beauty a fost formata din Ana Mironescu make up si Raluca Topescu hairstyle.

Orasul adormit este a 3-a coproductie Cat Music si BalADDA Records – casa de productie a ADDEI. La muzica au compus ADDA, Nicusor Moldovan, Liviu Teodorescu, Ionut Vasilache Yogi si Robert Toma, versurile sunt scrise de catre ADDA, Nicusor Moldovan si de catre Catalina Antal, chitarile sunt inregistrate de catre Liviu Teodorescu, iar mix-masterul este facut de catre Madalin Rosioru.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro