Adelina si Speak au facut anuntul. Cum au reactionat fanii

Adelina Pestritu si Speak sunt de peste doi ani impreuna si au planuri serioase de viitor. Cum ceasul biologic bate din ce in ce mai tare, fosta prezentatoare TV vrea sa devina mama cat mai curand. Pana una alta se bucura de fina ei, o fetita adorabila, si se pregateste sa boteze, pentru prima data, alaturi de Speak, un baietel.
adelina si speak
Fosta prezentatoare TV a petrecut ore bune ieri, alaturi de fina ei, intr-un parc de distractii de pe Soseua Nordului. Bruneta s-a preocupat indeaproape de Celia Ioana, asumandu-si responsabilitatile unui parinte. Unul spiritial deocamdata.

„Celia este doar finuta mea pentru ca am botezat-o inainte ca eu sa il cunosc pe Stefan. (n.r. Speak). Este fiica unei fete care mi-a scris pe facebook. Micuta era nebotezata la varsta de trei ani si mama ei mi-a spus ca nimeni nu vrea sa o boteze, pentru ca ea este de la casa de copii si oamenii au, ma rog, tot felul de conceptii pe care nu ar trebui sa le aiba. In doua saptamani am organizat botezul”, ne-a povestit vedeta cum a ajuns nasa fetitei. Si cum de patru luni, fetita mai are un fratior, Adelina si iubitul ei au decis sa aiba rol principal la ceremonie, scrie Libertatea

“Pe celalalt copil, tot al lor, o sa-l botezam la dublu acum, eu si Stefan o sa fim parinti spirituali si deabia asteptam. Este un baietel frumos foc, are patru luni”, a declarat, pentru Libertatea, Adelina Pestritu. Cum deja are experienta cu copiii, fosta prezentatoarea TV spera ca in curand sa se bucure si ea de un mostenitor.

sursa: RTV.NET

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro