Alex Mica feat. W.Y.D. and Mr. Sax – Transylvania (premiera single nou)

Dupa ce a facut inconjurul lumii cu hitul international „Dalinda”, a suspinat dupa sarutul iubitei pe piesa „Breathe” si a zburat pana in Creta (Grecia) dupa superba lui iubita „Afrodita”, Alex Mica se intoarce pe meleaguri mioritice, in muntii Carpati, pentru a-si continua povestea de dragoste.

Artistul lanseaza single-ul „Transylvania”, in colaborare cu W.Y.D (alias, Who’s You Doddy), cunoscut si ca Doddy si Mr. Sax. Noua piesa este o combinatie inedita de R&B cu folclor autentic ardelenesc si un sound fresh produs de catre Shift si Costin Bodea, iar mixing-ul si masteringul ii apartin lui Alex Cotoi.

„Piesa Transylvania este o idee originala care mi-a venit in timp ce zburam spre Malaysia, unde am avut un mini-turneu in mai 2015. Piesa am compus-o intr-o seara, in apartamentul din Penang, unde eram cazat impreuna cu Mr. Sax si managerul meu, Bogdan Toma. Vocea mea si saxofonul lui Cosmin au fost inregistrate in studioul din Penang, iar la sfarsitul anului, piesa a ajuns la Shift pentru productie. Sper ca noul meu single sa ajunga la urechile fanilor si, de ce nu, sa fie auzita pe tot mapamondul, mai mult decat primul meu hit, Dalinda”, declara Alex Mica.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro