Alexandra Ungureanu – C’est La Vie (413 Sessions)

In urma doua luni, Alexandra Ungureanu lansa „413 Sessions” – un nou proiect video inedit care include inregistrari ale unor cover-uri dupa piese celebre, dar si dupa unele proprii, pe care artista le canta cu o orchestrare country. „413 Sessions” debuta atunci cu un super cover dupa piesa lui Sam Hunt, „Take Your Time”, in timp ce azi, Alexandra lanseaza cea de-a doua piesa din proiectul video!
alexandra ungureanu
Astfel, artista anunta cover-ul „C’est la vie”, piesa originala lansand-o oficial in urma cu jumatate de an, alaturi de trupa Crush, si care acum beneficiaza de o orchestrare in genul muzical blugrass – o ramura a country-ului tipic american.
„Suna perfect noul cover! Orchestrata astfel, C’est la vie este jucausa, vesela si mi se potriveste foarte mult!”, declara solista.
Despre stilul muzical bluegrass, Alexandra povesteste ca este exact genul de linie muzicala folosit de trupa Avicii in momentul de fata, in special in piesa „Wake Me Up” si despre care considera ca, desi este un stil cu o nota usor veche, se incadreaza perfect in trendurile muzicale actuale.

 Pentru videoclip, Alexandra Ungureanu a colaborat cu designerul si scenograful Madalina Mihailovici, care a gandit un decor industrial romantic pentru filmarile cover-ului „C'est la vie". In scenariul videoclipului o vei remarca si pe catelusa Pepit a Madalinei Mihailovici, artista care se ocupa totodata si de setup-ul personalizat de pe scena concertelor Alexandrei in varianta acustica.
Alexandra si-a dorit sa lucreze si pentru acest proiect cu aceeasi echipa de instrumentisti cu nume grele: chitaristul Alex Musat, care a si venit cu ideea acestui cover, fiind si el un impatimit al muzicii country, tobosarul Claudiu Purcarin sau „Nasu”, cum il stiu prietenii si colegii si Lucian „Stein” Pop, basistul trupei Nightlosers .

 Prin proiectul „413 Sessions", Alexandra Ungureanu isi propune sa readuca in sufletul tuturor muzica unor artisti internationali celebri, pe care insa sa o ofere publicului ei intr-o maniera inedita si interpretata cu timbrul ei vocal atat de special.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro