ANA MARIA MOCANU, moment penibil! Vedeta si-a facut aparitia la un eveniment monden cu pantalonii…rupti!

Ana Maria Mocanu este una dintre cele mai sexy asistente Tv din showbiz-ul autohton, lucru confirmat de partea feminina, dar cel mai mult de partea masculina. La emisiunea unde este asistenta, frumoasa satena danseaza incendiar in cele mai sexy tinute.
anamaria mocanu
Dansatoarea tine sa arate impecabil ori de cate ori apare in public, dar acum se pare ca i-a scapat un detaliu…rusinos. Ana s-a prezentat la un eveniment monden, care a avut loc marti seara in Capitala, imbracata intr-o tinuta all black, insa un lucru a facut diferenta, si anume pantalonii rupti, care se evidentiau pe fundul vedetei.

Satena nu parea jenata, semn ca nu si-a dat seama situatia penibila in care se afla, dar paparazzi au fotografiat-o pe Ana Maria Mocanu.

Ana Maria Mocanu este de profesie dansatoare. A devenit cunoscuta in momentul in care a devenit asistenta emisiunii „Un show pacatos”, de la Antena 1. Valentin Burada, barbatul de care Ana Mocanu parea sa fie indragostita nebuneste, este un prosper om de afaceri din Buzau. Cei doi s-au despartit pe 20 noiembrie 2015, la trei luni de relatie.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro