Andreea Tonciu s-a umplut de rani pe sani din cauza alaptatului! Bruneta se dedica total fetitei ei, dar se plange ca perioada postnatala e mult mai dificila decat s-a asteptat

Fericirea Andreei Tonciu de a aduce pe lume o fetita pare umbrita de problemele pe care vedeta le are la doua saptamani dupa nastere. Frumoasa bruneta este disperata ca alaptatul ii da batai de cap, ba i-ar fi lasat si urme urate la nivelul bustului!
andreea tonciu
Andreea Tonciu a devenit, in urma cu doua saptamani, mama unei fetite superbe, Rebeca Ana-Maria. Manechina a nascut cu 15 zile inainte de termen, insa nu a fost nicio problema. Ea s-a simtit foarte bine dupa cezariana, iar copilasul se dezvolta, acum, foarte frumos.

Dincolo de bucuria de a fi mama, Tonciu se confrunta, totusi, cu o serie de probleme in perioada postnatala. Surse din preajma femeii sustin ca aceasta nu si-ar fi dorit sa alapteze, in plus, prezinta si leziuni la piept.

“Andreea se dedica intru totul fetitei sale, sta cu ea nonstop si se bucura de primii pasi ai Rebecai in viata. Nimic nu se compara cu sentimentul de a fi mama! Cu toate acestea, in ultimele zile, ea se plange de faptul ca are sanii mult prea mari si nu ii suporta deloc asa. In plus, o si doare pieptul de la alaptat si are si rani in jurul mamelonului, de care incearca sa scape cu ajutorul cremelor si a masajelor, insa nu prea reuseste”, au dezvaluit apropiatele brunetei.

Pe de alta parte, Tonciu mai trebuie sa indure si caldura de afara, care, spun aceleasi surse, o deranjeaza. “E foarte greu pentru Andreea in aceasta perioada si din cauza temperaturilor ridicate de afara. Ea este obligata sa stea mai mult in casa, unde are aer conditionat, iar pe micuta o scoate la aer doar atunci cand nu este soare puternic. E dificil, insa postura de mama o face fericita si o determina sa uite de toate problemele”, au conchis prietenele vedetei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro