Bursucu’ a recunoscut de ce a acceptat sa prezinte ‘Se striga darul’! Toti barbatii il vor invidia – Afla si de ce o adora pe Andreea Mantea

Andreea Mantea si Bursucu pleaca la vanatoare de zestre! Cei doi vor colinda tara in lung si in lat si vor fi partasi la un eveniment aparte din viata mai multor romani: nunta.

– De ce tocmai o emisiune cu si despre nunti?

Pentru ca nu am fost casatorit niciodata si mi se pare ca o nunta cu repetitie, pentru mine, va fi o experienta de neuitat. In momentul in care ma voi casatori voi sti dinainte tot ce se poate intampla bun si rau in cadrul celui mai important eveniment din viata mea. Telespectatorii vor descoperi alaturi de noi traditii frumoase, dar si evenimente de culise senzationale.

– Cum te intelegi cu Andreea Mantea, in calitate de colegi la emisiunea „Se striga darul”?

Ganditi-va ca sunt lucruri pe care numai o femeie le poate intelege. Eu ma ocup, mai degraba, de partea de show, Andreea Mantea, fire mai sensibila, poate sa inteleaga altfel o mireasa care plange sau o nasa nervoasa in ziua nuntii. Lucrurile acestea mie imi sunt straine si atunci apelez la sensibilitatea Andreei pentru a aplana orice conflict.

  • Prin ce peripetii ati trecut la filmari? Cum faceti fata provocarilor care apar?

In general, Andreea zice asa: „hai sa fim calmi si sa mai incercam o data!” Oamenii, locurile, traditiile, tot ce se intampla inaintea si in ziua nuntii te impresioneaza profund. Peripetii au fost la fiecare dintre nuntile la care am filmat, decurg din misiunea noastra de a strange zestrea pentru miri. Andreea, de exemplu, a alergat dupa iezi si gaini, eu am evitat cu gratie oferta bahica a gazdelor, atat cat am putut.

Calatoria lor prin tara si aventurile alaturi de viitorii insuratei si familiile acestora le veti putea urmari in emisiunea ”Se striga darul!”, din 26 iunie, in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro