Ce masina si-a cumparat SORANA imediat dupa ce a parasit “Ferma Vedetelor”: „Problema rezolvata, sunt din nou un sofer fericit”

Indragita cantareata Sorana Darclee este in culmea fericirii dupa ce miercuri a primit o veste care i-a facut cu siguranta ziua mult mai frumoasa.

Artista a anuntat pe pagina sa de Facebook ca si-a recuperat permisul de conducere dupa ce ii fusese expirat, in conditiile in care doar ce isi cumparase o masina, noua, mai precis un Fiat 500, in valoare de 7.500 de euro, suma reprezentand jumatate din cei 15.000 euro castigati la Ferma Vedetelor. „Problema rezolvata si sunt din nou un sofer fericit.

Sa avem zi buna, motatilor”, a scris Sorana langa o imagine de la volanul masinii in care zambeste cu gura pana la urechi. Ba mai mult, Sorana astepta cu nerabdare. „Cum e sa-ti cumperi masina noua si sa-ti dai seama ca nu poti s-o conduci pentru ca ti-a expirat permisul deEvident ca despre mine este vorba. Si am un chef nebun de analize medicale si cozi de asteptare”, scria ea acum cateva zile.

Imaginea a adunat in doar cateva ore de la publicare peste 10.000 de like-uri si multe comentarii de felicitare. „Mie mi-a intarziat 3 saptamani permisul de conducere cand l-am refacut, cum ai rezolvat asa repede?”, a scris o admiratoare.

Lumea a auzit de ea atunci cand facea parte din trupa de fete. ASIA. Numele ei este SORANA DARCLE MOHAMAD. Sorana este verisoara cu STEFAN BANICA JR si este mandra foc de descendenta sa mixa.: romano-arabao-italiana.

Bruneta SORANA a avut o tinerete tumultoasa.La 16 ani cand se intorcea dint-o vizita in seara de Paste era cat pe ce sa fie violata dar sprintara i-a aplicat o lovintura bine tintita si asa a scapat de o posibila trauma.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro