Despartire neasteptata in showbizul romanesc! Si-au spus ADIO de mai bine de o luna, dar abia acum s-a aflat!

Desi scandalurile nu s-au tinut scai de ei, Malvina Cservenschi si Dorian Boguta au decis sa puna capat relatiei lor si sa mearga pe drumuri separate in viata.

Potrivit Agentiadepresamondena.com, cei doi s-au despartit inca din luna aprilie a acestui an, dupa ce au trait o frumoasa poveste de iubire vreme de 4 ani.
Vedeta de televiune a declarat oficial, pentru publicatia citata, despartirea de actorul Dorian Boguta si motivele care au dus la acesta separare.

„Eu ?i Dorian nu mai formam un cuplu de mai mult de o luna, dar nu am considerat sa fac public acest lucru. Fiecare este liber sa-si construiasca viata asa acum doreste. Relatia s-a incheiat din cauza unor difervente ireconciliabile in privinta viitorului nostru. Am considerat de comun acord ca cea mai buna solutie sete ca fiecare sa fie liber si am decis sa ne urmam drumul separat.
Nu am facut niciodata declaratii despre viata mea personala, dar am simtit nevoia sa clarific aceasta situatie. Momentan sunt concentrata pe afacerea mea, pe echipa si pe planul de promovare al brandului Malvensky, care se va concretiza cu lansarea unei colectii cu impact international. Acest lucru imi ocupa cea mai pare parte a timpului, restul il dedic familie, prietenilor si evolutiei mele pe plan profesional si personal”, a declarat Malvina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro