Dupa ce multi au acuzat-o ca nu e gravida, BIANCA DRAGUSANU arata dovada! Uite cat de mult i-a crescut burtica

Bianca Dragusanu traverseaza cea mai frumoasa perioada a vietii. Insarcinata acum in aproape sase luni, vedetei a inceput sa i se contureze burtica de gravida si pentru ca nu mai poate ascunde secretul s-a hotarat sa vorbeasca despre copil.
Bianca Dragusanu
Bianca nu a recunoscut sarcina de mai demult, deoarece primele luni au fost cosmar pentru ea. Blonda s-a confruntat cu o anemie severa si a avut risc de avort spontan pana la patru luni.

Bianca a postat recent o fotografie in care se observa cu ochiul liber ca burtica ei de garvida creste pe zi ce trece. Fanii i-au adresat zeci de comentarii de lauda, dar unii i-au sugerat sa nu mai tina cont de silueta si sa manance.

”Acum te rog frumos sa mananci Bianca. Treaba ei de silueta. Gandeste-te la bebe”, i-a scris unul dintre prietenii virtuali ai vedetei.

Victor Slav a ales deja numele micutei. Fostul prezentator ar vrea ca micuta sa poarta numele Sofia. Biancai, in schimb, ii plac alte doua prenume. Vedeta a ales Sara si Valentina.

Bianca Dragusanu a dezvaluit ca a mai trecut printr-o sarcina, in urma cu doar cativa ani, dar din cauza problemelor de sanatate a fost nevoita sa renunte.

„Atunci am avut parte de o interventie la nivelul picioarelor si am trecut printr-o anestezie generala. Era posibil sa fi fost afectat fatul. Mie, corpul in acea perioada nu mi-a permis acel lucru. Acum, imi doresc doar sa am un copil sanatos, ca frumos va fi cu siguranta. Eram insarcinata in doua luni atunci si nu stiam”, a spus Bianca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro