Dupa ce s-a „rotunjit”, acum ROXANA NEMES nu mai apare in costum de baie! Cum s-a afisat fosta concurenta de la Ferma Vedetelor

Roxana Nemes a avut mereu o viata agitata, dar lucrurile par sa se aseze cum trebuie pentru blondina, mai ales dupa ce a aparut la Ferma Vedetelor.
Roxana-Nemes
Cantareata Roxana Nemes traieste o poveste de dragoste de nedescris, iar si se considera cea mai fericita femeie de pe planeta. Asta de cand l-a cunoscut pe Calin Hagima. Inainte de acesta insa, Roxana a trecut prin momente dificile atunci cand s-a despartit dupa 6 ani de relatie de Radu Groza, cel care ii era atat iubit, cat si impresar. Dupa ruperea povestii de amor, Roxana si-a facut bagajul si a plecat din caminul conjugal. A urmat, apoi, un scandal financiar intre cei doi, cantareata motivand ca nu si-a primit banii in urma mai multor spectacole la care a participat. Cu toate acestea, Roxana si-a regasit linistea in bratele noului iubit, avand insa grija sa fereasca noua poveste de iubire cat mai mult cu putinta de rautatile din lumea mondena autohtona.

Indiferent de problemele personale, Roxana Nemes nu a uitat niciodata de iubirea pentru muzica, avand constant concerte prin toata tara. In plus, ea a fost si concurenta in emisiunea „Ferma Vedetelor”, unde era una dintre preferatele publicului, insa, din pacate, a pierdut in fata lui Lili Sandu. Dupa eliminare, Roxana scria pe contul ei de Instagram ca: „Si am plecat… Va multumesc, dragi prieteni, pentru ca mi-ati fost alaturi in aceasta provocare! Dar viata merge inainte si noi, oamenii, trebuie s-o pretuim cu adevarat! Iar bucuria, alinarea, optimismul, se cladesc crezand in tine! Va doresc sa va bucurati de fiecare zambet sincer… culoarea unei flori… zborul unui fluture… credinta si seninatate!”. Desi s-a luptat din rasputeri sa castige competitia, blondina a fost eliminata in urma unei lupte crancene cu Lili Sandu. Complet schimbata fizic dupa ce a petrecut aproape doua luni la ferma din Cipru, Roxana a plecat in cele din urma cu sufletul impacat, stiind ca a facut tot ce ii statea in putinta.

Dincolo de dorul de cei dragi si conditiile dificile, concurentii de la Ferma Vedetelor s-au mai plans si de dieta dificila pe care erau obligati sa o urmeze si care le dadea peste cap organismul. In timp ce unii au pus acolo cateva kilograme in plus din cauza programului neregulat de masa si a alimentelor alese, altii au slabit destul de mult. In afara de dieta problematica, Roxana si ceilalti participanti au depus constant un efort fizic impresionant, asa ca nu este de mirare aparitia relaxata a blondinei din ultima perioada. Totusi, fotografia postata de ea astazi, 25 iunie, pe contul ei de Instagram, pare sa sugereze ca Roxana Nemes s-a decis sa isi acopere noile forme, sub… o camasa alba! Desi este pe malul marii, iar temperaturile sunt ridicate, fosta concurenta de la Ferma Vedetelor nu a lasat sa se vada costumul de baie si nici nu si-a mai etalat trupul pe plaja.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro