E insarcinata? ALEX VELEA a insotit-o azi pe ANTONIA la ginecolog

Antonia si Alex Velea traiesc o frumoasa poveste de dragoste, cei doi se inteleg din priviri. Indragostiti mai mult ca niciodata, artistii se completeaza atat de bine impreuna, parca s-ar cunoaste de-o viata.
antonia_si_alex_velea
Atat Antonia, cat si Velea, considera ca sunt suflete pereche si spera ca in viitorul apropiat sa isi oficializeze relatia la starea civila.

Centrul existentei lor este baietelul lor, Dominic. Pentru copil, cei doi fac orice, inclusiv desen. „Nu ne prea pricepem, dar ii desenam si lui, singur. Are un pian. Ii place muzica.”, au spus Antonia si Alex Velea.
Conform unor surse sigure, Antonia a facut o vizita la medicul ginecolog, vineri dimineata, inainte de pranz, la clinica MedLife din Drumul Taberei. Artista nu era singura, ci insotita de iubitul ei, Alex Velea. Este foarte probabil ca artista sa fie din nou insarcinata, mai ales ca a declarat in nenumarate randuri ca isi mai doreste copii si nu vrea sa faca o pauza mare intre acestia.

„Toata lumea ma intreaba daca mai vreau sa fac copii. E bine sa faci si 1000 de copii! Mie mi s-a spus ca mai pot face un copil, maximum, si parca n-ar fi rau sa profit de treaba asta cat sunt tanara, nu vreau sa fac o pauza mare intre copii’’, declara la un moment dat Antonia.

S-a discutat cu PR-ul cantaretei, care nu a dorit sa comenteze legat de acest subiect. Femeia a spus ca ii va transmite Antoniei si ca aceasta ne va contacta, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Cantareata Mai are o fetita cu Vincenzo Castellano, din casnicia cu italianul Vincenzo Castellano, pe Maya Rosaria, care s-a nascut pe 28 august 2010. Din pacate, micuta este in Italia, la tatal ei, si se poate spune ca o vede destul de rar. Insa cele doua isi vorbesc destul de des la telefon sau pe internet.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro