Emil Lassaria ft. Caitlyn – Summer Sun (single nou si videoclip)

Emil Lassaria, DJ-ul si producatorul ale carui creatii cuceresc de fiecare data prin formule si combinatii exotice, lanseaza o noua piesa cu influente tropicale si plina de spirit care insumeaza toate elementele unui soundtrack de succes pentru distractia din vacanta.
emil lassaria si caitlyn
„Summer Sun” picteaza povestea unei veri insetate de distracti, iar ritmurile ademenitoare creaza o atmosfera speciala ce te ajuta sa evadezi din rutina si te teleporteaza intr-un cadru insorit de libertate.

Dupa succesul hit-urilor dance „Tu Amor”, „Serenata”, „Guantamanera”, „Balada”, al colaborarilor cu artisti renumiti dar si al albumului EDM lansat in 2014, Emil Lasaria isi reia titlul de trendsetter al distractiei cu „Summer Sun”.

Insusi artistul declara ” este un cumul de stari pe care le cunoastem, pe care le-am trait. Emo?ia, bucuria pe care o sim?im la inceputul verii si nostalgia ce ne loveste pe 1 Septembrie. Este ca acea foaie alb? ce isi astepta povestea si pe care o recitim cu alti ochi o data cu trecerea timpului.”

In aceasta vara bronzul va prinde mai bine ascultand noua piesa de la Emil Lassaria!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro