Kalif feat. Betty – Inima (premiera videoclip)

Daca in urma cu 2 luni, Kalif colabora cu Leya D. pentru single-ul „Karma”, acum artistul lanseaza single-ul si videoclipul „Inima”, in colaborare cu Betty.

Ca si in cazul pieselor lansate anterior, single-ul „Inima” este compus de catre Kalif. Videoclipul este regizat de catre Mihai Lazar si este primul lansat de catre Kalif.

”Cand ma gandesc la o colaborare pentru o piesa, aleg cu mare girja persoana respectiva. Consider ca Betty este alegerea cea mai buna pentru o piesa despre iubire, versurile vin din experinta personala.”, declara Kalif.

Kalif, pe numele lui Constantin Stilpeanu, a inceput sa faca muzica de la varsta de 15 ani, cand s-a axat pe rap si a avut colaborari cu nume sonore precum Sisu Tudor. Ulterior, a inceput sa abordeze si alte genuri muzicale si sa compuna piesele pe care le-a lansat.

Pentru Betty, piesa „Inima” este prima colaborare, insa tanara artista nu este la prima lansare. Betty a cucerit publicul „Intr-o secunda”, cu primul ei single, care a adunat peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube. Si urmatoarele piese („La anii mei”, „Acolo sus”) s-au bucurat de succes pe YouTube si au adunat milioane de vizualizari.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro